Dit wil je toch! Zoepel sportleggings die squat proof zijn en niet afzakken!

Gepubliceerd op 20 juli 2020 om 19:05

Herken jij dat ook? Zo frustrerend! Ben je lekker bezig in de sportschool, crossfit box of lekker buiten een rondje hardlopen? Gaat die legging weer, lekker die randjes aan de zijkant eroverheen. Maar… No more!

De Zoepel legging zorgt ervoor dat je de workout relaxt kan doen en die je niet steeds op hoeft te hijsen!

squatproof sportleggings, sportlegging, sporttight, niet afzakken, squatproof, we are fit, Hip to the Gym, review sportbroeken, review sportleggings,

Nooit meer ophijsen

De broeken zijn ultra high waist en hebben een 4 way strech stof. Die zich helemaal aan jou lichaam aanpast.  Iets met ronde billen en dan in verhouding een smalle taille. Jep, dan zakken de meeste sportbroeken af maar Zoepel dus niet.

Wat is Squatproof?

We krijg vaak vragen over wat squatproof nu eigenlijk betekent, dus laten we dat eerst even uitleggen. Een tight is squatproof als hij niet doorschijnt terwijl je een squat uitvoert. Dit zijn oefeningen die vaak voorkomen in de sportschool, crossfit box of in welke omgeving dan ook. De welbekende gewichthef dames onder ons zullen hier ook zeker over mee kunnen praten.

Je vraagt echter soms erg veel van je sportlegging omdat je je wringt je in de raarste bochten tijdens de overhead squat, normale squat, deadlift, burpees of welke oefening dan ook. Natuurlijk wil je graag dat je private parts bedekt zijn.

Je wilt een fijne legging die je figuur goed laat uitkomen, die lekker zit en die er leuk uit ziet. Maar het belangrijkste: eentje die niet doorschijnt en afzakt.

En waarom is de Zoepel legging zo fijn?

Zoals we het er net over hebben gehad, heeft Zoepel een 4 weg stretch nylon stof. Een vochtafvoerende stof die je een ultiem zacht gevoel geeft en perfect is voor alle activiteiten.

De dikke stof die ook heel erg sterk is zorgt voor een 'soft look'. Hierdoor is de legging ook ultiem geschikt voor bootcampen, mudruns, crossfit en gewichtheffen.

Deze enkellengte legging met een extra hoge tailleband die zich helemaal aanpast aan jouw lichaam in een mooie en comfortabele manier. De extra hoge band zorgt er dus ook voor dat je legging niet afzakt.

 De stof droogt supersnel en voelt zeer koel aan tijdens al je trainingen. Eigenlijk wil je deze legging gewoon nooit meer uit doen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

Twijfel je bij een maat? Je weet me te vinden.

Je kan de legging gewoon retour sturen en krijgt je geld terug.

 

Tot de volgende blog!

squatproof sportleggings, sportlegging, sporttight, niet afzakken, squatproof, we are fit, Hip to the Gym, review sportbroeken, review sportleggings,
squatproof sportleggings, sportlegging, sporttight, niet afzakken, squatproof, we are fit, Hip to the Gym, review sportbroeken, review sportleggings

Reactie plaatsen

Reacties

Marika
4 jaar geleden

Dat ziet er super uit! Hier zal veelvrasg jaar zijn. Ik wacht met spanning eind augustus af!

Jonne
4 jaar geleden

Dit klinkt veelbelovend , kan niet wachten 😀

Emily
4 jaar geleden

Wat een gave kleur en een mooi model! 😍